RET RYG OG NAKKEHVIRVLER

Disse kurser er ganske enkelt uundværlige, hvis man laver Kranio-Sakral Terapi. Tingene hænger sammen. Hvis Kranio-Sakral systemets knogler, bækken, ryg- og nakkehvirvler er skæve, vil KST behandlingen i mange tilfælde være nyttesløs.
Derfor bør en KST behandling måske i virkeligheden altid starte med at tjekke, om bækken og hvirvler er skæve – og i givet fald at rette dem. Det lærer du på kurserne Ret Ryg- og Nakkehvirvler I, II og III.

På kurserne Ret Ryg- og Nakkehvirvler lærer du f.eks. at forstå og behandle kolik, hovedpine og migræne p.g.a. dårlige arbejdsstillinger, nakke/rygsmerter, smerter i arme og ben, samt lændesmerter og bækkenproblemer.

Skæve hofter og rygge – og deraf følgende smerter er et udbredt problem. Måske den største folkesygdom overhovedet. Det kan skyldes svage muskler, der har svært ved at holde knoglerne på plads.
De fleste mennesker har skæve ryg- og nakkehvirvler, og næsten ligeså mange har skæve bækkenknogler.
Kurserne kan derfor også anbefales alene til det formål, at blive en kompetent og efterspurgt behandler af – ondt i lænden, ondt i ryggen og ondt i nakken.

Undervisningstiden er alle dage kl. 9.00 – kl. ca. 15.00
Fredag til kl. 15.00

Ret ryg- og nakkehvirvler som en del af Kranio-Sakral systemet.
Indblik i terapiens anvendelsesområder.
Blid og effektiv bindevævsmassage, og grundlæggende teknikker.

Videreudvikling af kvalifikationer i forhold
til kurset Ret Ryg- og Nakkehvirvler I.
Behandlinger til afhjælpning af bækkenløsning, menstruationssmerter, sexuelle problemer og inkontinens.

Hvordan forskydninger i kroppen kan medføre smerter helt andre steder end der, hvor den egentlige årsag til smerten er.
Hvordan et dårligt knæ kan give smerter i nakken og helt ud i armene.Hvor vigtigt det er at forstå kroppen i sin helhed og sammenhæng.