ORGANMASSAGE

Organerne fylder det meste af overkroppen.

På bagsiden danner ryggen et skjold på 3-4 cm styret af rygsøjlen. Er rygsøjlen skæv eller har for meget svaj, vil maven med alle organerne med stor sandsynlighed også sidde skævt, hvorved de forstyrres i deres funktion.

Det kan være forklaringen på reflux, mavebrok, mavesår på tolvfingertarmen, forstoppelse, diarré, betændelse i tynd- eller tyktarm, som kan føre til Morbus Chron eller Colitis ulcerosa, nyreproblemer, ufrivillig barnløshed, overvægt, mv.

Når rygsøjlen er rettet, er det muligt med bløde bevægelser at løsne organerne. Ved organmassagen befries organerne for spændinger i hinderne, som omgiver det enkelte organ. Når bindevævet er løsnet, øges blodcirkulationen omkring organet, og regenereringscellerne får mulighed for at reparere de eventuelt ”slidte” områder.

Kroppen kan regenerere sig selv hele tiden, hvis blot ”reparationscellerne” kan nå frem, det vil sige, at blodcirkulationen er god nok. Organet kommer til at bevæge sig optimalt og få den normale funktion igen.

Franske undersøgelser har dokumenteret, at fx tarmene, med tilstrækkelig blodcirkulation og sund kost, kan regenerere sig på 1-3 måneder.

Organerne er som muskler, og for at opretholde deres styrke og funktionsevne skal de kunne bevæge sig optimalt 7 – 8 gange pr. min. De bliver svage, hvis de ikke rører sig. Organmassage giver mulighed for at få gang i organernes naturlige bevægelser og derved undgå risikoen for adskillige alvorlige sygdomme.

Video om hjælp til fordøjelsesproblemer med Trine Rosenberg


Kroppens velvære og styrke
 som en funktion af organernes bevægelsesfrihed.
Indblik i organernes bevægelsesbaner og terapiens anvendelsesmuligheder.
Terapiens grundlæggende blide teknikker.

Videreudvikling af kvalifikationer i forhold til Organmassage I.
Flere blide, effektive teknikker til at løsne bindevæv omkring kroppens organer.