Om KST akademiet

Vision
KST Akademiet – for den naturlige terapi, når kroppen er belastet.

KST Akademiet er en faglig platform for KST kompetencens udvikling og formidling i Danmark. En platform for uddannelse og træning, behandling og teknikudvikling, forskning og erfaringsudvikling.

Alt baseret på de kvalitative og etiske normer, der gennem årtier har været kendetegnende for Trine Rosenbergs virke inden for Kranio-Sakral Terapien.

Akademiets målsætninger
KST Akademiet vil på basis af Trine Rosenbergs kompetencer og mangeårige erfaringer arbejde for Kranio-Sakral Terapiens faglige udvikling og praktiske anvendelse i Danmark.

KST Akademiet vil tilbyde såvel professionelle som private attraktive og værdifulde ydelser i form af uddannelser, kurser og behandlinger.

KST Akademiet vil løbende arbejde for dokumentation af Kranio-Sakral Terapiens anvendelsesmuligheder og accepterede værdi.

 

 
VI BEKLAGER
Der er problemer med at tilmelde sig kurser her på hjemmesiden, det skyldes en opdatering vi arbejder på det, vil du gerne tilmeldes et kursus, så ring til kontoret tlf. 86818686 eller send en e-mail: info@kst-akademiet.dk

NYT ØVELSESHÆFTE

DERFOR GØR DET ONDT - Af Trine Rosenberg
Nakke- og rygproblemer ved brug af smartphone og tablet. I hæftet er der forklaring på, hvad der sker i kroppen, når den belastes med uhensigtsmæssige stillinger i forbindelse med brug af smartphone og Tablet, og hvad du i det daglige kan ændre på for at få det bedre.

Kan bestilles på kontoret eller her via hjemmesiden

logo-kst-100
Trine Rosenberg
KST Akademiet

Søndergade 15, 2., 8600 Silkeborg
86 81 86 86 | info@kst-akademiet.dk
www.kst-akademiet.dk