OPSÆTNING AF MAILSERVER

  Det viser sig, at det særlige program, der sender vores mails ud, ikke er så almindelig kendt. Google Gmail er også meget følsom med e-mails med vedhæftede filer.
  Kontrollerer I jeres modtagne mails på Telefon eller Tablet, kan I måske ikke se vores mail. De vil muligvis ligge i Reklame på Telefon og Tablet uønsket post eller spam I jeres e-mail konto, På server f.eks. (Google) hvis I tjekker på jeres PC.

  En metode til at få mulighed for at se den tilsendte mail er at du skal godkende vores e-mailadresse i dit eget system.
  Adressen: info@trine-rosenberg.dk    skal registreres hos dig som sikker adresse.

  Adressen: tilmelding@kst-akademiet.dk   som er til tilmeldinger.

  Adressen: noreply@kst-akademiet.dk som der sendes nyhedsbreve fra.

  Hvordan du godkender vores e-mail adresse afhænger af dit system, hos hvem du har din mailserver, TDC, Jubii, Yahoo, Google, Microsoft, Outlook osv.  Så er det derinde du skal godkende vores adresse og der de vil gå i spamfilter.

  Det gør man ved at gå ind i indstillinger og vælge “Sikre Afsendere” (under fanen “Uønsket Mail”), og så tilføje de e-mail konti vi sender fra.

  I Gmail er der ikke en “Sikker Afsender” funktion, men der kan i få jeres brugere til at tilføje den mailadresse i sender fra som kontaktperson. Det gør man ved at trykke på Gmail-ikonet i øverste venstre hjørne og vælge “Kontaktpersoner” og derefter tilføje en kontaktperson med den mail i sender fra. Dette skulle afhjælpe problemet.

  Både i Gmail og på Hotmail (Outlook) er det fra Webmailen (mailkontoen)man ordner det på den måde.

  Hotmail er en Outlook konto, prøv at logge på den vej https://outlook.live.com/owa/

  log på med din mail og prøv den vej, der kan man se sin junk mail og også indstille.

  På øverste linje tryk på møtrikken som er indstillinger.

  Tryk på den nederste options I venstre side vises et panel der går du ind og trykker på junkmail, derefter safe senders og skriver vores mail konto, så mener jeg det skulle være der.