Kursist

Målet er, at du som kursist får optimalt udbytte af dit kursus.
Vi har derfor fokus på det komplette forløb.

FØR KURSET
I god tid før kurset får du tilsendt deltagerliste. KST Akademiet er placeret centralt på gågaden midt i byen, og der er flere forskellige overnatningsmuligheder. Det er også muligt at overnatte på KST Akademiet. Kontakt venligst KST Akademiets kontor for pladsreservation.

SELVE KURSET
Kursusholdene er på maksimalt 16 kursister, på KST I kun 14 kursister, så der er tid til alle. Al undervisning foregår under ledelse af Trine Rosenberg, undtaget er et par specialkurser, hvor der undervises af en specialist udvalgt af Trine Rosenberg.
Ved indøvelse af teknikker arbejder kursisterne 2 og 2 – skiftevis som behandler og klient. Flere kurser omfatter træning på modeller fra det virkelige liv.

Hvert kursus inkluderer en kursusmappe til ejendom. Her får du både overblik og indsigt – og illustrerede beskrivelser af alle kursets teknikker. Glæd dig i øvrigt til KST Akademiets professionelle udstyr – fra brikse til kranier og anatomiske modeller.

 

EFTER KURSET
Efter KST I får du et lille oplag af pjecen “KST – helt naturligt”. Det er en gave til din debut. Efterfølgende kan materialer købes i Akademiets Butik.

Du tilbydes også optagelse på hjemmesidens behandlerliste, når du er blevet eksamineret. Du kan gå til eksamen efter, at du har taget kurserne.

  • KST I, II, III A, III B
  • Ret ryg og nakkehvirvler I, II, III
  • Organmassage I, II
  • Opsummering af KST

– derudover Anatomi/fysiologi og sygdomslære indenfor en periode på 3 år.

EFTER EKSAMEN
Efter eksamen må du bruge de beskyttede logoer: KST RET RYG OG NAKKE og KST ORGANMASSAGE, som er forbeholdt elever fra KST Akademiet. Logoerne er varemærkebeskyttet og ejes af Trine Rosenberg.

Alle kursister kan løbende få besvaret relaterede spørgsmål via e-mail eller brev. Og alle kurserne kan altid gentages til ½ pris. Dog undtaget Opsummering af KST, da kurset ændrer sig løbende.

Se links til overnatningsmuligheder …

 

 

NY nyhedsvideo 10. maj

Vi træffes for øjeblikket på tlf. 40 54 80 30

Telefontid hverdage 8.00 - 10.00 - onsdage dog 8.00 - 9.30

Kurset Organmassage 12. maj- 15. maj 2020 er AFLYST - NY DATO 9. - 12.  juni 2020

Kurset Opsummering med det nye 17. april- 20. maj 2020 er AFLYST - NY DATO 16. - 19. juni 2020

Kurset Ret Ryg og nakkehvirvler III 2. - 5. juni 2020 er AFLYST -  NY DATO 23.  - 26. juni 2020

Eksamen  12. juni 2020 er AFLYST - NY DATO 10. august 2020

 

logo-kst-100
Trine Rosenberg
KST Akademiet

Søndergade 15, 2., 8600 Silkeborg
86 81 86 86 | info@kst-akademiet.dk
www.[insert_php]echo $_SERVER[‘SERVER_NAME’];[/insert_php]